NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS: 2000 FT!

MOST 10.000 FT-TÓL  INGYENES SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁGON

Radványi Noémi - Homeovilág

Radványi Noémi

Radványi Noémi, klasszikus homeopata  és művészetterápiás csoportvezető vagyok. Homeopata diplomámat a The Centre for Homeopathic Education Homeopátiás Magániskolában szereztem. Szocioterapeuta, művészetterápiás csoportvezetői tanulmányaimat  a Magyar Művészet- és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesület-nél végeztem.

Az a küldetésem, hogy az emberek figyelmét felhívjam a homeopátia létezésére, arra a szelíd gyógymódra, ami a leghétköznapibb és a legkomplexebb betegségek kezelésében egyaránt segítséget nyújt. Gyerekkorom óta kerestem azokat a gyógyulási lehetőségeket, aminek nincsenek olyan kellemetlen mellékhatásai, mint a hagyományos gyógyszereknek. Sok-sok évvel ezelőtt az a szerencse ért, hogy teljesen véletlenül megismertem a homeopátiát. Onnantól kezdve hagyományos orvost betegség miatt nem is kellett felkeresnem, sőt az orvostudomány által gyógyíthatatlannak mondott pajzsmirigy alulműködésemből is homeopátiával gyógyultam meg.

Jómagam 2010 óta foglalkozom homeopátiával. Célom, hogy Magyarországon egyre többen megismerjék és kipróbálják ezt az áldásos gyógymódot, megtapasztalják pozitív hatásait. Néhány évvel ezelőtt megrendeltem magamnak Christiane Maute: Növénygyógyítás homeopátiával című könyvét angolul, hogy a növényeimen is jól használjam a homeopátiát. Az első kipróbálások után beleszerettem ebbe a könyvbe, mert nagyon jól használható, nagyon praktikusan szerkesztett könyv és ezáltal nagyon könnyű használni, eligazodni benne. Azonnal elkezdtem a kiadóval tárgyalni és lefordítottam ezt a könyvet. Így most már a magyar hobbikertészeknek és gazdáknak is elérhető.

A homeopátia nagy előnye, hogy testi- és lelki betegségek esetében, gombás-, vírusos-, bakteriális betegségek esetén is szép eredményeket mutat fel, még olyan betegségekben is, amikre az orvostudománynak nincs gyógyszere, vagy gyógyító terápiája. Nagyon jól alkalmazható embereknél, állatoknál, növényeknél,  viselkedés zavarok, fejlődési elmaradások, tej-, tojás-, gluténérzékenység esetén, allergiáknál, bőr- és felsőlégúti problémáknál, epilepsziánál és számtalan más esetben.

Az a tapasztalatom, hogy az önismeretbe fektetett munka nagyon jó hatású a testi-lelki egészségre. A művészetterápiás önismereti csoport pedig széles körben alkalmazott terápiás módszer, ami látványos eredményeinek köszönhetően válik egyre népszerűbbé.

A homeopátia és az önismereti munka egyidejű alkalmazása egy különleges lehetőség, ami egymás hatását támogatja, erősíti.

Információ és jelentkezés: 06 20 511 4544

Megosztom ezt a cikket