NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS: 2000 FT!

MOST 10.000 FT-TÓL  INGYENES SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁGON

Radványi Noémi - Homeovilág

Radványi Noémi

 

Radványi Noémi, klasszikus homeopata  és művészetterápiás csoportvezető vagyok. Homeopata diplomámat a The Centre for Homeopathic Education Homeopátiás Magániskolában szereztem. Szocioterapeuta, művészetterápiás csoportvezetői tanulmányaimat  a Magyar Művészet- és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesület-nél végeztem.

Az a küldetésem, hogy az emberek figyelmét felhívjam a homeopátia létezésére, arra a szelíd gyógymódra, ami a leghétköznapibb és a legkomplexebb betegségek kezelésében egyaránt segítséget nyújt. Gyerekkorom óta kerestem azokat a gyógyulási lehetőségeket, aminek nincsenek olyan kellemetlen mellékhatásai, mint a hagyományos gyógyszereknek. Sok-sok évvel ezelőtt az a szerencse ért, hogy teljesen véletlenül megismertem a homeopátiát. Onnantól kezdve hagyományos orvost betegség miatt nem is kellett felkeresnem, sőt az orvostudomány által gyógyíthatatlannak mondott pajzsmirigy alulműködésemből is homeopátiával gyógyultam meg.

Jómagam 2010 óta foglalkozom homeopátiával. Célom, hogy Magyarországon egyre többen megismerjék és kipróbálják ezt az áldásos gyógymódot, megtapasztalják pozitív hatásait. Néhány évvel ezelőtt megrendeltem magamnak Christiane Maute: Növénygyógyítás homeopátiával című könyvét angolul, hogy a növényeimen is jól használjam a homeopátiát. Az első kipróbálások után beleszerettem ebbe a könyvbe, mert nagyon jól használható, nagyon praktikusan szerkesztett könyv és ezáltal nagyon könnyű használni, eligazodni benne. Azonnal elkezdtem a kiadóval tárgyalni és lefordítottam ezt a könyvet. Így most már a magyar hobbikertészeknek és gazdáknak is elérhető.

A homeopátia nagy előnye, hogy testi- és lelki betegségek esetében, gombás-, vírusos-, bakteriális betegségek esetén is szép eredményeket mutat fel, még olyan betegségekben is, amikre az orvostudománynak nincs gyógyszere, vagy gyógyító terápiája. Nagyon jól alkalmazható embereknél, állatoknál, növényeknél,  viselkedés zavarok, fejlődési elmaradások, tej-, tojás-, gluténérzékenység esetén, allergiáknál, bőr- és felsőlégúti problémáknál, epilepsziánál és számtalan más esetben.

Az a tapasztalatom, hogy az önismeretbe fektetett munka nagyon jó hatású a testi-lelki egészségre. A művészetterápiás önismereti csoport pedig széles körben alkalmazott terápiás módszer, ami látványos eredményeinek köszönhetően válik egyre népszerűbbé.

A homeopátia és az önismereti munka egyidejű alkalmazása egy különleges lehetőség, ami egymás hatását támogatja, erősíti.

Információ és jelentkezés: 06 20 511 4544

A homeopátiáról

Ma India a homeopátia fellegvára, ahol a kórházba belépő embert azzal a kérdéssel fogadják, hogy „Homeopátiával vagy hagyományos gyógymóddal szeretne gyógyulni?” És ez mindenkinek a szabad választása. Európában számos országban része az egészségügyi ellátásnak a homeopátia és reméljük, hogy Magyarországon is újra kórházakban is alkalmazott gyógymód lesz, ugyanúgy ahogy korábban. Az 1930-as évektől virágzott a homeopátia Magyarországon és több homeopátiás kórház is működött, de sajnos a kommunizmus ennek a korszaknak teljesen véget vetett. A nagy magyarjaink közül már Kossuth és Széchenyi is homeopátiával gyógyult. A nagyvilágban nagyon sok híresség használja vagy használta a homeopátiát sikerrel. Például az angol királyi család, beleértve II. Erzsébet királynőt is, vagy David Beckham, Terézanya, Tina Turner, Paul McCartney, Cindy Crawford és még hosszan sorolhatnánk.

Miért a homeopátia?

A homeopátia az egész embert nézi. A tünetek összességét veszi alapul. Nem bontja a szervezetet különböző szakágakra, hanem egybe nézi és kezeli az egészet, mert a tünetek a megbomlott egyensúlyra utalnak és a különböző tünetek összefüggenek.

A homeopátia valódi gyógyulást hoz.Testileg, lelkileg, szellemileg.

A homeopátia sokszor olyan betegségeket is képes gyógyítani, amikre a hagyományos orvoslásnak nincsenek gyógyszerei, amikre még nincsenek válaszai.

A homeopátia egy szelíd gyógymód. Szelíd, mert nincsenek olyan káros mellékhatásai, mint a hagyományos gyógyszereknek.

A homeopátia egy holisztikus gyógymód. Holisztikus, mert a beteg testi, lelki, szellemi tüneteit, teljes kórtörténetét figyelembe veszi, sőt még a családi kórtörténeteket is.

Megosztom ezt a cikket