Holisztikus gyógyítás, természetgyógyászati módszerek komplex alkalmazása.

Cél, hogy jól érezze önmagát! Testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt.

Az önismeret, a természetgyógyászat, a homeopátia, mind arra irányítja a figyelmet, hogy ha egészségtudatosan élünk, ha figyelmünket időről-időre a bennünk zajló folyamatokra, saját  jelzéseinkre irányítjuk, akkor képesek leszünk tudatosítani a saját működésünket. Ezzel a tudatosítással lehetőségünk nyílik arra, hogy kompetensen tekintsünk a saját életünkre. Az önismeret és a természetes gyógymódok együttes alkalmazása egyrészt kiváló prevenciós és gyógyító kombináció, másrészt a boldog és egészséges élet alapja. 

GYÓGYÍTÓ ELVEIM

A gyógyításban a szervezet öngyógyító tevékenységének helyreállítása és erősítése a cél. A legszelídebb tradicionális és a természetes gyógymódok, valamint a pszichológiai módszerek együttes alkalmazása vezet a testi-lelki- szellemi-szociális egyensúly állapota megtartásához, helyre állításához, vagyis az egészséghez.

SZOLGÁLTATÁSOK

Stresszkezelés – Testsúlycsökkentés és súly kontroll – Alvási problémák, inszomnia kezelése – Meddőség kezelése – Emésztési problémák kezelése (ételintolerancia, krónikus hasmenés/székrekedés), Pajzsmirigy alul- vagy túlműködés természetes támogatása – Hormonális egyensúly kezelés – Migrén kezelése – Tartós bánat, szomorúság, depressziós állapotok kezelése – Kiégés, túlhajszoltság kezelése – Általános közérzet javítás, pozitív életszemlélet kialakítása – Életmódváltás támogatása személyre szabott program alapján

 • Komlpex természetgyógyászat
 • Homeopátia (oktatás, növénygyógyítás – tanácsadás)
 • Fitoterápia
 • Művészetterápia
 • Életmód-tanácsadás és terápia
 • Meditáció vezetése
 • Relaxáció vezetése
 • Légzés terápia
 • Shiatsu masszázs
 • Jóga
 • Önismereti csoport
 • Életmód klub
 • Életmód tábor
 • Vezetett túra

PREVENCIÓ ÉS KOMPLEMENTER MEDICINA

A komplementer medicina módszereit ötvözöm az önismeretet fejlesztő módszerekkel. Tapasztalatom szerint az egyénre szabott terápiák nagyon jól segítik mind az egészség megtartását, mind pedig a megbomlott egyensúly helyreállítását, a betegség előrehaladásának megállítását, a szövődmények kialakulásának a minimalizálását.

Az egészség titka az életmódban rejlik és ezt nem lehet elég korán kezdeni. Már akkor gondolnunk kell a jövőbeli jól létünkre, amikor még jól érezzük magunkat. Ahogy ma élünk, az fogja meghatározni a jövőbeli létezésünket minden szempontból. Ha előrelátóan kialakítjuk és szokássá tesszük az egészséges életmódot, az egyszerű életvezetési szemléletet, megismerjük a rugalmas probléma kezelési módszereket és megtanuljuk az életet örömmel élni, akkor az egy kiváló egészség biztosítás. Mindannyian folyamatosan olyan helyzetekbe kerülünk, amelyek időről időre ismétlődnek, akár visszatérő betegségek, akár visszatérő helyzetek formájában. Ezeknek az okait meglátni belülről nem mindig egyszerű, ezért érdemes külső segítő életmód-tanácsadó és terapeuta segítségét kérni. Én abban segítem a betegeimet, hogy megtaláljuk azt a kezdő pontot, ami elindította az egészségük romlását, hogy maguk is megértsék és lássák azt a folyamatot, ami „javításra” szorul. A megértéssel együtt általában a felismerés is együtt jár, ami után az egészség már könnyebben, egyszerűbben helyreállítható. Olyan ez, mint amikor egy régóta cipelt nehéz bőröndöt egyszer csak letesszük végre. Felszabadító, megkönnyebülést hozó.

MAGAD VAGY FELELŐS AZ EGÉSZSÉGEDÉRT

Sajnos az a módszer, hogy csak „tablettákat, bogyókat” szedünk nem működik. Az ember önmaga gyógyítója lehet, ha időt szán magára, ha figyelmet szentel neki, ha energiát fordít erre. A humán természet összetett, a test, a lélek és a szellem egymással összefügg, ezek együtt kezelve jól gyógyíthatóak, de kizárólag a kliens aktív részvételével.

A SEGÍTÉS MÓDJA

Természetgyógyászként, önismereti trénerként kísérem és támogatom a hozzám fordulókat. Segítőként, terapeutaként  tőlem az alkalmazott terápiákon túl hosszú távú inspirációt, motivációt és folyamatos támogatást kapnak. A jövőbeli jóllét érdekében tanítom a klienseimet a nekik szükséges módszerekre. 

GYÓGYÍTÓ MÓDSZEREM

Különböző természetgyógyászati, pszichológiai, önismereti és asztrológiai módszereket használok a diagnosztizáláshoz és a gyógyításhoz. A terápia mindig egyénre szabott és komplex terápiás terv alapján halad. A folyamat egy állapotfelméréssel kezdődik, amely után  személyre szabott terápiás tervet javaslok. A módszerek között megtalálhatók mozgás-mozgatás, távol-keleti masszázs módszerek, táplálkozási módszerek, fitoterápia, légzés terápia, relaxáció, meditáció és művészetterápiás fejlesztő gyakorlatok, és más kiegészítő kezelések.

EMÉSZTÉSI PROBLÉMÁK KEZELÉSE

ALLERGIA KEZELÉS

MEDITÁCIÓ VEZETÉSE

VÉGZETTSÉGEK

Szocioterapeuta, művészetterápiás csoportvezető 2007.

CHE diplomás homeopata, homeopátiás tanácsadó 2017.

Életmód-tanácsadó és terapeuta 2020.

2007 óta segítek az embereknek a jóllétük és egészésgük helyreállításában. Magyar mestereim, akiktől a legtöbbet tanultam Bóna László homeopata, Sári Róza Életmód-tanácsadó terapeuta, Németh László szocioterapeuta. Külföldi mesterek többek között: Farokh Master, Hillery Dorrian, Jan Scholten, Rajan Sankaran.

___________________________________________________________________________

MIÉRT VÁLASSZA AZ ÉLETMÓD-TERÁPIÁT?

 • Mert, természetes módon segít egészséges maradni és meggyógyulni.
 • Mert, hosszú távú szellemi és energetikai feltöltődést biztosít.
 • Mert, az egyensúly helyreállítására fókuszál.
 • Mert ez egy jó prevenciós módszer, út az egészség megőrzéséhez.
 • Mert, esély a tartalmas és egészséges életre.
 • Mert, holisztikus, és az egész embert egységben kezeli.
 • Mert, szelíd gyógymód, mondhatni mellékhatás mentes.
 • Mert, hosszú távú jól létet biztosít.

______________________________________________

MÉDIA

 Hegyvidék TV, Kultúrpont című műsorában, a 2019.04.04-i adásban a
11. perctől hallható a beszélgetés Radványi Noémivel: https://www.youtube.com/watch?v=Oj_lcQ5v0hA

Duna TV 2019.04.23-i Családbarát című műsorában a 36.perctől egy kis betekintés a művészetterápiába. 🎨🧐
https://www.mediaklikk.hu/v…/csalad-barat-2019-04-23-i-adas/

Az ECHO TV Tudakozó című műsor 2018.07.06. 18:25. Radványi Noémi homeopatával Klausmann Viktor és Turda Adrienn beszélget a növények homeopátiás gyógyításásról. A beszélgetés a 19. perctől látható itt: https://www.echotv.hu/videok/2018/07/06/tudakozo/3420

90.9 Jazzy rádió 2018. 04.28 és 05.05. A Dr Jazzyben Radványi Noémi H.Varga Mariannnal a Növénygyógyítás homeopátiával című könyvről és magáról a módszerről beszélgetett. A teljes műsor itt meghallgatható: https://hearthis.at/909-jazzy/dr-jazzy-180428/

 

_________________________________________________________________________

RENDELŐ: Balance Stúdió, 1035. Budapest Vihar utca 36. tel: +36 20 511 4544 email: info@homeovilag.hu