FELSZABADULT, NYUGODT HÉTKÖZNAPOK ÚJRA!

A rohanó életvitel, a folyamatos bizonytalanság, a túlzott elvárások, és még sok más dolog vezethet szorongáshoz. Ez egy olyan állapot, ami folyamatos félelmet és feszültséget szül. Hosszú távon feszültségben lenni pedig nem jó, mert az megterheli a testet, a pszichét és az elmét is, ami akár betegséget is okozhat. A feszültséget és a szorongást érdemes mielőbb megszüntetni, még  mielőtt komolyabb bajt okozna.

Több módszer is létezik erre. Szeretjük az egyszerűt és a gyorsan hatót előnyben részesíteni. Érdemes azonban azt választani, amely alapjaiban szünteti meg a szorongást és hosszú távon szabadít meg a feszültségtől, szorongástól és megtanítja a helyes stresszkezelés, hogy örökre búcsút inthessünk neki.

AMIT AJÁNLUNK:

Megszabadulást a szorongástól, stresszkezelés, feszültségoldás egy komplex programmal. A legszelídebb tradicionális és természetes gyógymódokat, azaz a komplementer medicina módszereit ötvözzük önismeretfejlesztő módszerekkel. Ezek együttes alkalmazása vezet a testi-lelki-szellemi és energetikai jóllét állapotához, a gyógyuláshoz.

– életmód terápiák
– táplálkozás
– mozgás
– gyógynövények
– reflexológia
– homeopátia (oktatása)

– egyszerű öngyógyító módszerek tanítása
– lelki okok feltárása és kezelése

– stressz oldás

– relaxáció

– meditáció

Minden esetben fontos, hogy ezeket a módszereket megfelelő orvosi kivizsgálás után, az orvosi kezelés kiegészítéseként alkalmazzuk. A komplex életmód-terápia  a betegség típusától és előrehaladottságától függően segítheti a gyógyulást, lassíthatja vagy megállíthatja a betegség előrehaladását illetve minimalizálhatja a szövődmények kialakulását.

JELENTKEZÉS ÉS A KONZULTÁCIÓ MENETE

  • első konzultáció, esetfelvétel, amely egy 1,5 órás beszélgetés és állapotfelmérés
  • személyre szabott, komplex kezelési terv
  • meghatározzuk a természetes gyógymódokat, gyógynövényeket
  • szükség esetén javítjuk az életszemléletet, csökkentjük a stresszt, javítjuk az alvás minőséget
  • összeállítunk egy kis lépésekből álló, betartható és egyszerűen követhető programot
  • utókövetések alkalmával tovább segítjük és támogatjuk a gyógyulást, a teljes jóllét állapot eléréséig

RADVÁNYI NOÉMI

természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta, homeopataművészetterapeuta

Cél, hogy jól érezze önmagát! Testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt.

Az önismeret, a természetgyógyászat, a homeopátia, mind arra irányítja a figyelmet, hogy ha egészségtudatosan élünk, ha figyelmünket időről-időre a bennünk zajló folyamatokra, saját  jelzéseinkre irányítjuk, akkor képesek leszünk tudatosítani a saját működésünket. Ezzel a tudatosítással lehetőségünk nyílik arra, hogy kompetensen tekintsünk a saját életünkre. Az önismeret és a természetes gyógymódok együttes alkalmazása egyrészt kiváló prevenciós és gyógyító kombináció, másrészt a boldog és egészséges élet alapja. 

2007 óta segítek az embereknek a jóllétük és egészségük helyreállításában. Magyar mestereim, akiktől a legtöbbet tanultam Bóna László homeopata, Sári Róza Életmód-tanácsadó terapeuta, Németh László szocioterapeuta. Külföldi mesterek többek között: Farokh Master, Hillery Dorrian, Jan Scholten, Rajan Sankaran.

VÉGZETTSÉGEK

Szocioterapeuta, művészetterápiás csoportvezető 2007.

CHE diplomás homeopata, homeopátiás tanácsadó 2017.

Életmód-tanácsadó és terapeuta 2020.

ÁRAK

RENDELŐ: HOLISTICPONT 1139. Budapest, Petneházy utca 18.

Rating: 5 out of 5.