A homeopátiáról

Ma India a homeopátia fellegvára, ahol a kórházba belépő embert azzal a kérdéssel fogadják, hogy „Homeopátiával vagy hagyományos gyógymóddal szeretne gyógyulni?” És ez mindenkinek a szabad választása. Európában számos országban része az egészségügyi ellátásnak a homeopátia és reméljük, hogy Magyarországon is újra kórházakban is alkalmazott gyógymód lesz, ugyanúgy ahogy korábban. Az 1930-as évektől virágzott a homeopátia Magyarországon és több homeopátiás kórház is működött, de sajnos a kommunizmus ennek a korszaknak teljesen véget vetett. A nagy magyarjaink közül már Kossuth és Széchenyi is homeopátiával gyógyult. A nagyvilágban nagyon sok híresség használja vagy használta a homeopátiát sikerrel. Például az angol királyi család, beleértve II. Erzsébet királynőt is, vagy David Beckham, Terézanya, Tina Turner, Paul McCartney, Cindy Crawford és még hosszan sorolhatnánk.

Miért a homeopátia?

A homeopátia az egész embert nézi. A tünetek összességét veszi alapul. Nem bontja a szervezetet különböző szakágakra, hanem egybe nézi és kezeli az egészet, mert a tünetek a megbomlott egyensúlyra utalnak és a különböző tünetek összefüggenek.

A homeopátia valódi gyógyulást hoz.Testileg, lelkileg, szellemileg.

A homeopátia sokszor olyan betegségeket is képes gyógyítani, amikre a hagyományos orvoslásnak nincsenek gyógyszerei, amikre még nincsenek válaszai.

A homeopátia egy szelíd gyógymód. Szelíd, mert nincsenek olyan káros mellékhatásai, mint a hagyományos gyógyszereknek.

A homeopátia egy holisztikus gyógymód. Holisztikus, mert a beteg testi, lelki, szellemi tüneteit, teljes kórtörténetét figyelembe veszi, sőt még a családi kórtörténeteket is.

tel:+36 20 5114544