ALUDJON KÖNNYEN ÉS JÓL ÚJRA!

Fantasztikus érzés, amikor az ember leteszi a fejét alszik, mint a bunda, reggel pedig frissen és kipihenten ébred.

Gyerek korban megtapasztaljuk ezt az élményt, aztán az idő múlásával egyre kevésbé tudunk aludni. Olyan, mintha elveszítenénk ezt a képességünket, pedig olyan egyszerűnek tűnik.

Az alvászavar hátterében sokféle probléma állhat. Az okok feltárása és a probléma megoldása kiemelten fontos az életminőség szempontjából.

Ha nem alszunk jól, akkor nem csak fáradtak, rosszkedvűek, esetleg morcosak és türelmetlenek leszünk. Zombi üzemmódban létezni nem csak nem kellemes, hanem az egészségünkre is kihatással van. Az alvás a regenerálódás kulcsfontosságú forrása. Megfelelő mennyiségű és minőségű alvásra van szükségünk minden nap ahhoz, hogy a testünk, lelkünk, szellemünk feltöltődjön, megújuljon, gyógyuljon. Ha nem alszik jól valaki, akkor sajnos oda a fél egészség!

Ezért különösen fontos, hogy jól aludjunk. Eleget aludjunk, és elegendő legyen a mély-, az álom- és a felszínes alvás mennyisége is.

Ha nem alszunk jól, ne essünk kétségbe. Van megoldás!

Néha elég a koffein csökkentése és a fix alvási időszak beállítása és máris megoldódott a probléma. Ahol ez nem elég, rendelkezésre áll még számos természetes módszer, amelyek jótékonyan segítik a különböző eredetű alvási problémák megszüntetését.

AMIT AJÁNLUNK ALVÁSZAVARRA:

Az alvászavarok megoldása komplex programmal. A legszelídebb tradicionális és természetes gyógymódokat, azaz a komplementer medicina módszereit ötvözzük önismeretfejlesztő módszerekkel. Ezek együttes alkalmazása vezet a testi-lelki-szellemi és energetikai jóllét állapotához, a gyógyuláshoz.

Álomfogó

– életmód terápiák
– táplálkozás
– mozgás
– gyógynövények
– reflexológia
– homeopátia (oktatása)

– egyszerű öngyógyító módszerek tanítása
– lelki okok feltárása és kezelése

– stressz oldás

– relaxáció

– meditáció

Minden esetben fontos, hogy ezeket a módszereket megfelelő orvosi kivizsgálás után, az orvosi kezelés kiegészítéseként alkalmazzuk. A komplex életmód-terápia  a betegség típusától és előrehaladottságától függően segítheti a gyógyulást, lassíthatja vagy megállíthatja a betegség előrehaladását illetve minimalizálhatja a szövődmények kialakulását.

JELENTKEZÉS ÉS A KONZULTÁCIÓ MENETE

  • első konzultáció, esetfelvétel, amely egy 1,5 órás beszélgetés és állapotfelmérés
  • személyre szabott, komplex kezelési terv
  • meghatározzuk a természetes gyógymódokat, gyógynövényeket
  • szükség esetén javítjuk az életszemléletet, csökkentjük a stresszt, javítjuk az alvás minőséget
  • összeállítunk egy kis lépésekből álló, betartható és egyszerűen követhető programot
  • utókövetések alkalmával tovább segítjük és támogatjuk a gyógyulást, a teljes jóllét állapot eléréséig

Hosszú évek óta nagy  megtiszteltetés, hogy az embereknek segíthetek. Öröm látni amikor néhány nap után visszajeleznek, hogy évek óta nem aludtak ennyit és ilyen jót. 

VÉLEMÉNYEK, VISSZAJELZÉSEK

„Évek óta  mindig felébredtem ugyanabban az időben és csak nagyon nehezen tudtam visszaaludni. Minden reggel fáradt és kialvatlan voltam. Amikor megértettem a háttérben álló problémámat és kipróbáltam ezt a módszert nagyon hamar olyan jókat tudtam aludni, mint gyerekkoromban. És azóta is nyugodt éjszakáim vannak.”

Kati (43 éves)

„Rengeteg mindent kipróbáltam, mégsem javult az alvásom. Az én problémám az volt, hogy nagyon nehezen tudtam elaludni, csak néztem a plafont és közben cikáztak a gondolataim. Ha végre elaludtam, az se tartott sokáig. Minden apró zajra felébredtem. A kimerülés határán voltam, amikor kipróbáltam ezt a terápiát. Szinte azonnal, ugrásszerűen javult az alvás minősége és mennyisége. Nagyon elégedett vagyok. Azóta is remekül alszom.”

Ferenc (52 éves)

ALUDJON ÚJRA KÖNNYEN ÉS JÓL ÚJRA!

RADVÁNYI NOÉMI

természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta, homeopataművészetterapeuta

Cél, hogy jól érezze önmagát! Testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt.

Az önismeret, a természetgyógyászat, a homeopátia, mind arra irányítja a figyelmet, hogy ha egészségtudatosan élünk, ha figyelmünket időről-időre a bennünk zajló folyamatokra, saját  jelzéseinkre irányítjuk, akkor képesek leszünk tudatosítani a saját működésünket. Ezzel a tudatosítással lehetőségünk nyílik arra, hogy kompetensen tekintsünk a saját életünkre. Az önismeret és a természetes gyógymódok együttes alkalmazása egyrészt kiváló prevenciós és gyógyító kombináció, másrészt a boldog és egészséges élet alapja. 

2007 óta segítek az embereknek a jóllétük és egészésgük helyreállításában. Magyar mestereim, akiktől a legtöbbet tanultam Bóna László homeopata, Sári Róza Életmód-tanácsadó terapeuta, Németh László szocioterapeuta. Külföldi mesterek többek között: Farokh Master, Hillery Dorrian, Jan Scholten, Rajan Sankaran.

VÉGZETTSÉGEK

Szocioterapeuta, művészetterápiás csoportvezető 2007.

CHE diplomás homeopata, homeopátiás tanácsadó 2017.

Életmód-tanácsadó és terapeuta 2020.

RENDELŐ: HolisticPont 1139. Budapest, Petneházy u. 18. tel: +36 20 511 4544