A NŐI LÉT TITKAI

címmel 12 alkalmas művészetterápiás önismereti csoport 

Milyen nő vagyok és milyen szeretnék lenni? Mik a nőiességem értékei? Mik a gátjai?Hogyan hatott rám anyám, nagyanyám? Milyen örökséget kaptam tőlük?Szabadon döntök vagy csak lázadok? Felismerem a körülöttem zajló játszmákat? Tudok-e rajta változtatni? Elég jó nő, elég jó anya, elég jó szerető, elég jó szakács, elég jó nagymama, elég jó ember vagyok-e?

A női lét legnagyobb kérdései: párválasztás, párkapcsolat, családalapítás, szülés, anyaság, szexualitás, ciklusok és átváltozások, elmúlások és újjászületések.

  • Ha szeretnéd megtapasztalni, hogy NŐNEK LENNI JÓ, akkor itt a helyed!
  • Ha változtatnál, de nem tudod hogyan.
  • Ha unod, hogy nem jó a párkapcsolatod vagy ha nincs párkapcsolatod.
  • Ha eleged van abból, hogy folyamatosan “rossz” lapot húzol, ha férfiakról van szó.
  • Ha nagy kompromisszumot jelent egyszerre anyának és nőnek is lenni.
  • Ha úgy érzed nehéz jó anyának lenni.
  • Ha nehéz jó feleségnek és háziasszonynak lenni.

Keresd meg magadban a magabiztos, kivirágzó nőt! A művészetterápia során sok szempontot kaphatsz saját magad és a másik nem megértésére. Itt a nőiség teljesebb megélése felé vesszük az irányt. Nem a korod, nem a súlyod a lényeges, hanem ami belül van.

Heti rendszerességgel összejövő női csoportban alkotunk, majd beszélgetünk az alkotásokról, megnézzük és megértjük ki mit lát és ezt közösen értelmezzük. A beszélgetések és a gyakorlatok a női lét kérdéseivel foglalkoznak.

A csoportülések során négy művészeti terület kifejezési eszközeit hívjuk segítségül:

a képzőművészetet, a mozgást, a zenét és a biblioterápiát (írás és olvasás).
A technikák alkalmazásához nem szükséges előképzettség vagy jártasság az egyes művészeti ágakban. A feladatok bárki által, a mindennapi kreativitás használatával megoldhatók. Ennél a terápiás módszernél nem az esztétikumon, a szépségen van a hangsúly, hanem a kifejezésen és az alkotó folyamaton.

Elhervadni vagy kivirágozni? 

A női lélek bonyolult világa néha önmagunknak sem érthető. Mi miért történik? Mire mit reagálunk és miért? És miközben magunkat sem értjük, a férfiak világa előtt is értetlenül állunk. Ha szeretnél többet megtudni a nőiségedről és a férfiak világáról illetve ennek a kettőnek a kapcsolatáról, akkor itt a helyed!

Ez a fajta művészetterápia azért nagyon népszerű, mert túllép a megszokott kommunikációs eszközeink korlátain, és a saját alkotásunkra tekintve közelebb kerülhetünk saját rejtett, eddig ki nem mondott érzéseinkhez, gondolatainkhoz, a kapcsolati jellemzőink gyökeréhez, a belénk ivódott rejtett elvárásokhoz. Itt önmagunk és kapcsolataink teljesebb megértése és elfogadása a cél. A csoportmódszernek köszönhetően új szempontokat, mintákat kaphatunk további életünkhöz, kapcsolataink jobbá tételéhez.

Ha Te is szeretnéd megélni azt, hogy Nőnek lenni jó, akkor jelentkezz most!

(max. 6-8 fő fér a csoportba)

Időpont:

Első alkalom: 2019. november. 11. hétfő 18.00-20.30 óráig

A csoportok heti rendszerességgel lesznek hétfő esténként a következő időpontban:

2019. november  18, 25 december 2, 9, 16  2020. január 6, 13, 20, 27 február 3, 10.

Az első alkalmat elköteleződés nélkül kipróbálhatod, de a részvétel regisztrációhoz kötött! Az első alkalom díja 4000 Ft, amely a tanfolyam díjából jóváírásra kerül, ha folytatod a csoportot. 🙂

A 12 alkalom ára 48 000Ft, amit 2 részletben is fizethetsz.

Helyszín: Budapest III. kerület Csillaghegyi hév megállónál:  Tündérkert Galéria és Közösségi tér Mátyás király útja 12.

Csoportvezető: Radványi Noémi szocioterapeuta, művészetterápiás csoportvezető

JELENTKEZZ MOST!

 

További információ:

e-mail: muveszetterapiascsoport@gmail.com

tel:+36 20 5114544

Megosztom ezt a cikket