• HÁZI KÉSZÍTÉSŰ TEJTERMÉKEK

    0 out of 5

    Finomságok friss termelői tejből

    A saját készítésű joghurt, kefir, túró vagy sajt a legfinomabb!
    A könyv célja, hogy kedvet kapjunk adalékanyagoktól mentes tejtermékek otthoni készítéséhez.
    A szerzők maguk is lelkes háziasszonyok, lépésről lépésre elmagyarázzák, hogyan készíthetünk friss termelői tejből mindenféle házi tejterméket.
    A pontos leírások és a fotók garantálják a biztos sikert.

    A tartalomból:
    Alapismeretek  –  Aludttej, joghurt és kefir  –  Túró és friss sajtok  –  Lágy- és keménysajtok  –  Vaj és író

    Kiadó Cser Kiadó
    Sorozat Nem sorozattag
    Nyelv magyar
    Szerző Eva Schiefer, Eva Maria Lipp
    Fedél kartonált
    Megjelenés éve 2019
    Oldalszám 104
    ISBN 9789632785530
    Formátum 165 x 235 x 7 mm
    2 995 Ft 2 845 Ft
  • MÉHEK, MÉZEK NAGYKÖNYVE – GYÓGYÍTÓ KINCSEK A KAPTÁRBÓL

    0 out of 5

    Több mint ezer év bizonyítja a méz és a többi kaptártermék csodálatos hatását. Most megtudhatjuk, hogy mi a propolisz, a méhpempő, a méhviasz és a virágpor, és azt is, hogy melyik hogyan gyógyít, szépít, fiatalít.

    Kiadó Cser Kiadó
    Sorozat Nem sorozattag
    Nyelv magyar
    Szerző Stephanie Bruneau
    Fedél kartonált
    Megjelenés éve 2019
    Oldalszám 160
    ISBN 9789632785660
    Formátum 220 x 258 x 16 mm
    4 495 Ft 4 270 Ft
  • PÁLINKAFŐZÉS – JAVÍTOTT KIADÁS (8)

    0 out of 5

    A jelenleg érvényben lévő rendeletekkel!
    Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára.
    Jelenleg Magyarországon – jövedéki szempontból – három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés.
    Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez.

    A tartalomból:

    A pálinkakészítés rövid története

    A pálinkanév-használat magyar kizárólagossága
    A pálinka fajtái
    Párlatok
    Az eredetvédett pálinka fogalma

    Hogyan készíthetők a jó pálinkák, mi kell a jó pálinkához?
    A pálinkák és gyümölcspárlatok alapanyagai, minőségi követelményei
    A gyümölcsök termesztési körülményei
    A gyümölcs fajtájának hatása a pálinka minőségére
    A gyümölcsök válogatásának szempontjai
    A pálinkafőzdék működési formái

    A gyümölcsfajták közötti különbségek
    A gyümölcs szedésének, szüretelésének helyes időpontja
    A gyümölcsök szedésének módjai és körülményei

    A pálinka alapanyagai
    A felhasználható gyümölcsök
    Főbb gyümölcsfajtáink
    Csonthéjasok
    Bogyós termésű gyümölcsök
    Vadon termő gyümölcsök mint pálinka-alapanyagok
    Szőlő-, bor- és borászati melléktermékek

    A cefrézés technológiai lépései
    Válogatás, mosás
    Aprítás vagy magozás
    Pektinbontás
    A cefre savvédelme
    Élesztőtápsók

    A gyümölcs cefrézésénél fellépő mikroorganizmusok
    Penészgombák
    Baktériumok

    Az erjesztés módjai
    Élesztőgombák
    Az erjedés elmélete
    Az erjesztés optimális körülményei
    Erjedési ciklusok
    Az erjedési hőmérséklet szabályozása
    A cefrebunda vagy törkölykalap kezelése

    A kierjedt cefre összetétele
    Etilalkohol
    Metilalkohol
    Acetaldehid
    Magasabb rendű alkoholok (kozmaolajok, kozmaalkoholok)
    Cukrok
    Szerves savak
    Nitrogéntartalmú anyagok
    Szén-dioxid
    Glicerin
    Aromaanyagok

    A lepárlás elmélete
    Alkohol-víz elegyek lepárlása
    Az alkohol töményítése
    A mellék-alkotóelemek elválasztása

    Lepárlóberendezések
    A lepárló főbb részei
    A pálinkafőző kiválasztásának szempontjai
    Szimplafalú üst
    Duplafalú üst
    A pálinkafőző fémanyagai és a fémfajta szerepe
    A pálinkafőző páracsövének lejtése (részleges deflegmáció)
    Oszlopos (tornyos vagy erősítőfeltétes) lepárlás
    Párlatrészek
    A szőlőtörköly-lepárló berendezések
    A lepárlóberendezés tisztán tartása

    A pálinka tárolása, érlelése
    Az érlelés során végbemenő fizikai és kémiai folyamatok
    A pálinkák, párlatok íz- és illatvilága
    Párlathibák

    A pálinka bírálata és szerepe a gasztronómiában
    Kóstolás

    A gyártásközi és a késztermék ellenőrzésének módszerei, lehetőségei
    Szárazanyagtartalom refraktometriás meghatározása
    A cefre pH-értékeinek mérése
    Az alkoholtartalom meghatározása
    A fogyasztási alkoholtartalom beállítása
    A felhasznált víz minősége

    Párlatok/pálinkák hibái és javításuk
    A párlatok derítése vagy szűrése

    Ágyas pálinka
    A gyümölcsök használata az ágyazásnál
    Az ágyas pálinka készítése
    A gyümölcs adagolása
    A gyümölcsök aszalásának elméleti alapjai
    Az italgyártásban használatos gyümölcsök aszalási tulajdonságai
    Az aszalás hatása a gyümölcsök beltartalmi értékeire és sejtszerkezetére
    Az ágyazáshoz szükséges eszközök

    Likőrök
    A likőrökhöz felhasználható anyagok
    A likőrök fajta szerinti felosztása
    Gyógynövények, drogok
    Likőrök készítése és az adagolási sorrend

    A magánfőzött és a bérfőzött párlatok jövedéki szabályai, a párlatok értékesítése
    A téma irányadó jogszabályai
    Magánfőzés
    A párlat értékesítése
    A bérfőzés keretében előállított párlat értékesítése

    Felhasznált irodalom

    Gyártók és forgalmazók

    Kiadó: Cser Kiadó

    Sorozat: Nem sorozattag

    Nyelv: magyar

    Szerző: Panyik Gáborné dr.

    Fedél: kartonált

    Megjelenés éve: 2019

    Oldalszám: 116

    ISBN 9789632785714

    Formátum:  165 x 235 x 7 mm

    3 995 Ft 3 795 Ft
  • A GYÜMÖLCSÖK TÁPLÁLKOZÁS-ÉLETTANI HATÁSAI ÉS RECEPTEK

    0 out of 5

    Tudta, hogy az áfonya érvédő hatású, csökkenti az infarktus veszélyét, baktériumölő. Rendkívül gazdag A-, B-, C- és E- vitaminban, valamint kalciumban, magnéziumban vasban cinkben?
    Tudta, hogy a banán kétszer akkora az energiatartalma, mint az almának, és gazdag az A- és C-vitamin-tartalma, és sok benne a kálium, magnézium, kén, foszfor?
    Tudta, hogy a dió legnagyobb értéke, hogy igen nagy arányban tartalmaz telítetlen zsírsavat, ami kedvező a koleszterin okozta érszűkület megelőzésében?
    Tudta, hogy a kivi pár tíz éve meghódította a világot, az almánál 10x több C-vitamint tartalmaz, és sok benne a kalcium, vas, foszfor ásványi anyag?
    Összesen 38 gyümölcsről tudunk meg hasonló ismereteket, továbbá gyümölcsönként 2-3 újszerű receptet is találunk a könyvben.

    A tartalomból

    Egészségünkért ízletesen
    Antioxidáns és szabadgyök-semlegesítő hatás
    Üdítenek, frissítenek
    A gyümölcsök színanyagai
    Éretten a csúcson

    Lédús hazai gyümölcsök
    Alma
    Waldorf-saláta – Almás-sajtos karaj – Almás táska – Almaszósz – Almakompót
    Körte
    Vörösborban párolt körte – Körtetorta
    Őszibarack
    Barackos csirkemell – Őszibarackbefőtt – Baracktorta
    Sárgabarack
    Sárgabaracklekvár – Sárgabarackfánk
    Szilva
    Aszalt szilvával töltött pulykamell – Szilvás-mákos lepény – Mézes dióval töltött szilva köntösben – Szilvalekvár
    Meggy
    Meggyleves – Meggyes-csokis lepény
    Cseresznye
    Sült csirke cseresznyemártással – Cseresznyés rétes
    Málna
    Málnaparfé – Málnás piskóta
    Szamóca
    Joghurtos eperkrémleves – Epres túrógombóc
    Ribiszke
    Ribiszkés finomság – Ribiszkezselé
    Köszméte
    Egresmártás – Egreslepény
    Birs
    Birsalmasajt – Birsalma krémleves
    Naspolya
    Naspolyadzsem
    Szeder
    Szedres piskótaszeletek
    Áfonya
    Áfonyás csirkemell – Áfonyaszósz – Áfonyás kenyérpuding
    Csipkebogyó
    Csipkebogyószörp
    Bodza
    Bodzaszörp
    Sárgadinnye
    Sárgadinnye-krémleves – Sárgadinnye sonkával (Prosciuto con melone)
    Görögdinnye
    Töltött dinnye

    Mindennapi déligyümölcseink
    Ananász
    Ananászos sertéssült
    Banán
    Banánsplit – Banánrolád
    Citrom
    Citromos csirke – Citromtorta
    Datolya
    Datolyás-banános kenyér
    Füge
    Mézes-fügés tekercsek
    Grépfrút
    Grépfrútkrém
    Kivi
    Kivis tejberizs
    Kókusz
    Kókuszos hal
    Mandarin
    Mandarinos csirkesaláta – Mandarin pohárkrém
    Narancs
    Narancsos pulykamell – Narancsos szelet

    Magvas csemegék
    Dió
    Diós madársaláta
    Földimogyoró
    Mogyorós hús
    Gesztenye
    Gesztenyés szelet – Gesztenyekuglóf
    Kesudió
    Kesudiós-gyümölcsös müzliszelet
    Mandula
    Mandulás hal – Mandulás pogácsa
    Mogyoró
    Mogyorós csirkesaláta
    Pisztácia
    Gombás-magos batyu

    Receptek vegyes gyümölcsökre
    Gyümölcsös pulykamell
    Mézes-müzlis gyümölcssaláta
    Sangria

    Egzotikumok
    Csillaggyümölcs
    Gránátalma
    Törpemandarin
    Licsi
    Datolyaszilva
    Mangó
    Passiógyümölcs
    Papája

    Borító: puha
    ISBN: 978-963-27-8326-0
    Nyelv: magyar
    Kiadás éve: 2013
    Oldalszám: 148 oldal
    Illusztráció: Színes képekkel

    2 495 Ft 2 370 Ft
  • A ZÖLDSÉGEK TÁPLÁLKOZÁS-ÉLETTANI HATÁSAI ÉS RECEPTEK

    0 out of 5

    Tudta, hogy a brokkoli gazdag a C-, B1-, B2- és E-vitamintartalma, és lassítja a rákos folyamatok, pl. a vastagbéldaganat kialakulását?
    Tudta, hogy a cékla kiemelkedő az ásványianyag-tartalma: kálium,foszfor, kalcium. Ezen anyagok nélkülözhetetlenek a tavaszi fáradtság legyőzéséhez?
    Tudta, hogy a csicsóka a cukorbetegek burgonya helyett korlátlanul fogyaszthatják, továbbá csökkenti a vércukorszintet, javítja a máj működését?
    Tudta, hogy a padlizsán a fogyókúrás étrend fontos része, mert nagy a rosttartalma, emellett tisztítja a májat és a vesét?
    Összesen 27 zöldségről tudunk meg hasonló ismereteket, továbbá zöldségenként 2-3 újszerű receptet, valamint termesztési tanácsokat is kapunk.

    A tartalomból

    Articsóka
    Articsóka vinegrett mártással – Sonkával töltött articsóka
    Avokádó
    Avokádós-narancsos saláta – Avokádókrém
    Áttelelő saláta
    Téli saláta
    Bámia
    Bárány bámiával
    Bimbóskel (kelbimbó)
    Almás kelbimbósaláta – Kelbimbófelfújt
    Brokkoli
    Brokkolikrémleves – Besameles brokkoliköret
    Cékla
    Tejfölös céklaleves – Falusi leves – Nyers céklasaláta
    Cikória
    Sonkás rakott cikória – Csirkecombok cikóriával – Csőben sült cikória (Chicon au gratin)
    Cukkini
    Cukkinis csirkecombok – Cukkinifelfújt
    Csemegekukorica
    Mexikói kukoricás egytál – Kukoricás rakott burgonya
    Csicsóka
    Csicsókafőzelék
    Csillagtök (patisszon)
    Csirkés csillagtök-egytál
    Feketegyökér
    Feketegyökér-egytál
    Fodros kel
    Töltött fodros kel
    Jégsaláta (fodros saláta)
    Jégsaláta feta sajttal
    Földimogyoró
    Mogyorós hús
    Gumós édeskömény
    Édeskömény-saláta – Édesköményköret
    Kínai kel
    Kínaikel-saláta
    Laskatök
    Laskatökfőzelék
    Lóbab (nagy szemű)
    Szárazbabfőzelék – Babos egytál – Csokoládés babtorta
    Maghéj nélküli tök (olajtök)
    Paradicsomos olajtök-egytál
    Mángold
    Sült pulyka mángoldkörettel – Canneloni
    Metélőhagyma (snidling)
    Snidlinges tojáskrém
    Padlizsán (tojásgyümölcs)
    Paradicsomos sült padlizsán – Muszaka – Ájult imám
    Pasztinák
    Pasztinákos zöldségköret
    Póréhagyma
    Gnocchi póréhagymás besamelmártással – Göngyölt póréhagyma – Póréhagymás pite
    Rebarbara
    Rebarbarafelfújt – Rebarbaradzsem
    Rukkola
    Rukkolás paradicsomsaláta
    Sonka sütőtök
    Sütőtök-krémleves – Sütőtökkuglóf
    Sóska
    Sóskaleves
    Spárga
    Csirkehúsleves spárgával – Tejszínes spárga
    Spenót
    Paradicsomleves spenóttal – Spenótos muffin – Spenótos rakott tészta – Spenótos-zöldséges csirkemell
    Torma
    Tormamártás – Tormás szendvicskrém
    Zeller
    Mustáros sült karaj zellerpürével – Waldorf-saláta – Zelleres-almás rakottas
    Zöldborsó
    Gombás zöldborsó-krémleves – Zöldborsós borjú – Zöldséges puding

    Borító: puha
    ISBN: 978-963-27-8327-7
    Nyelv: magyar
    Kiadás éve: 2013
    Oldalszám: 152 oldal
    Illusztráció: Színes képekkel

    2 495 Ft 2 370 Ft
  • GYÓGYTEÁK KÖNYVE 3. BŐVÍTETT, ÁTDOLGOZOTT KIADÁS – HÁZI PRAKTIKÁK

    0 out of 5

    Már gyűjtögető őseink is felfedezték, hogy egyes növények gyógyító erővel bírnak. Napjainkban pedig ismét reneszánszát éli a növénygyógyászat, sokan lelik örömüket a hasznos növények gyűjtögetésében és termesztésében.
    A kötetből megtudhatjuk, hogyan kell helyesen begyűjteni és tárolni a gyógynövényeket, és miként kell elkészíteni és fogyasztani a gyógyteákat. A könyv fényképekkel kiegészítve mutat be számos gyógynövényt, ismerteti a termesztéssel és begyűjtéssel kapcsolatos tudnivalókat, és ízletes tearecepteket közöl a különféle panaszokra, betegségekre.

    A tartalomból

    Gyógyteák áttekintő táblázata
    Történeti áttekintés
    A gyógynövények drogjai és hatóanyagai
    A gyógynövények gyűjtése
    A gyógynövények szárítása
    A gyógynövények tárolása
    A gyógynövények termesztése
    Gyógyteareceptek
    A gyógyteák fogyasztásának szabályai
    Gyógyteakeverékek
    Magyar nyelvű névmutató
    Latin nyelvű névmutató

    Borító: puha
    ISBN: 978-963-27-8477-9
    Nyelv: magyar
    Kiadás éve: 2016
    Oldalszám: 112 oldal
    Illusztráció: Színes képekkel

    2 995 Ft 2 845 Ft
  • ILLÓOLAJOK ENCIKLOPÉDIÁJA. FEDEZZÜK FEL AZ ILLÓOLAJOK CSODÁLATOS VILÁGÁT!

    0 out of 5

    A könyv 40 illóolajat mutat be részletesen. Ismerteti
    o a növényt, amelyből az olajat nyerik;
    o az illóolaj terápiás és spirituális hatásait (fájdalomcsillapító, immunerősítő, sebgyógyító, léleknyugtató stb.);
    o melyik más illóolajokkal társítható;
    o hogyan használhatjuk biztonságosan.
    Mindegyik illóolajhoz egy-egy ötlet is tartozik, hogyan készíthetünk magunk is masszázskeverékeket, nyugtató teát, pezsgőfürdőt, füstölőt vagy akár vegyszermentes padlóápolót.

    A tartalomból

    Bevezető
    Illóolajok a történelemben
    Biztonságos használat
    Az illóolajok felhasználása

    Virágok
    Levendula (Lavandula angustifolia ‘Mill.’; Lavandula officinalis)
    Kamilla (Anthemis nobilis, Chamaemelum nobile, Matricaria recutita)
    Geránium (Pelargonium graveolens)
    Damaszkuszi rózsa (Rosa damascena), százlevelű rózsa (Rosa centifolia)
    Neroli (keserűnarancs-virág) (Citrus aurantium)
    Jázmin (Jasminum grandiflorum)
    Ylang-ylang (kananga) (Cananga odorata)

    Citrusfélék
    Bergamott (Citrus bergamia)
    Édesnarancs (Citrus sinensis)
    Mandarin (Citrus reticulata)
    Citrom (Citrus limonum)
    Grépfrút (Citrus paradisi)
    Lime (Citrus aurantifolia)

    Gyógynövények
    Majoránna (Origanum majorana)
    Rozmaring (Rosmarinus officinalis)
    Muskotályzsálya (Salvia sclarea)
    Édeskömény (Foeniculum vulgare)
    Borsmenta (Mentha piperita L.)

    Fák
    Szantálfa (Santalum album, S. spicatum, S. austrocaledonian)
    Boróka (Juniperus communis)
    Ciprus (Cupressus sempervirens)
    Golyós eukaliptusz (kék gumifa) (Eucaliptus globulus)
    Erdeifenyő (Pinus sylvestris)
    Teafa (Melaleuca alternifolia)
    Atlaszcédrus (Cedrus atlantica)

    Fűszernövények
    Gyömbér (Zingiber officinale)
    Fekete bors (Piper nigrum L.)
    Kardamom (Ellettaria cardamomum)
    Fahéj (Cinnamomum zeylanicum)
    Szegfűszeg (Syzgium aromaticum)
    Szerecsendió (Myristica fragrans)

    Fűfélék és levelek
    Petitgrain (Citrus aurantium)
    Pálmarózsa (Cymbopogon martinii)
    Pacsuli (Pogostemom cablin)
    Indiai citromfű (Cymbopogon citratus, Cymbopogon flexuosus)
    Mirtusz (Myrtus communis)

    Gyanták és gyökerek
    Tömjén (Boswellia carterii, B. frereana, B. serrata)
    Mirha (Commiphora myrrha)
    Vetiver (Vetiveria zizanoides)
    Benzoéfa (Styrax benzoin)

    Borító: kemény
    ISBN: 978-963-27-8528-8
    Nyelv: magyar
    Kiadás éve: 2018
    Oldalszám: 160 oldal
    Illusztráció: Színes képekkel

    3 495 Ft 3 320 Ft
  • SPORTTÁPLÁLKOZÁS SZABADIDŐ-SPORTOLÓKNAK

    0 out of 5

    Testünk optimális – lelki, szellemi és fizikai – működéséhez fontos, hogy a tápanyagfelvétel arányban legyen a felhasználással. A szabadidő-sportoló táplálkozása alapvetően nem tér el az egészséges táplálkozástól, a különbség főként a nagyobb folyadék- és energiaigényben van. Az energia-, fehérje-, szénhidrát-, folyadék-, ásványianyag- és vitaminpótlás kérdéséről általánosságban azt mondhatjuk, hogy a szükségletek a fizikailag inaktív vagy kevéssé aktív személyekéhez képest bizonyos mértékig nőnek. Könyvünk gyakorlati tanácsokat ad az egészséges táplálkozáshoz, az edzések és a versenyek hatékony teljesítéséhez szükséges megfelelő étkezésről. Reméljük, hozzájárulunk ahhoz, hogy Olvasóink a tudatos táplálkozás kialakítása után még több sporteseményen sikeresen szerepeljenek.

    A tartalomból:

    A testedzés szerepe az egészségmegőrzésben

    A korszerű, “sportos” táplálkozás
    Az egészséges élelmiszerek csoportosítása

    Energiát adó tápanyagaink
    Makrotápanyagok
    Mikrotápanyagok

    Különböző sportágak táplálkozási kívánalmai
    Sportágak jellemzői és energiaszükségletük

    A folyadékpótlás a szabadidősportban

    Mit együnk/igyunk edzés és verseny előtt, közben, után?

    Egészséges életmód – energia-egyensúly

    Az optimális testösszetétel kialakítása

    Az optimális testtömeg elérése és az alak formálása
    Testtömegcsökkentés
    Testtömegnövelés
    Erőfejlesztés
    Alakformálás

    Sportolás és táplálkozás a várandósság idején

    “Szuperételek, szuperitalok”

    Evészavarok és a sport

    2 995 Ft 2 845 Ft
  • VARÁZSLATOS LEVEDULA

    0 out of 5

    A levendula termesztése, szaporítása, gondozása.

    Bemutatja a levendula fajtáit.

    Megismerhetjük a levendula sokoldalú felhasználási lehetőségeit.

    Levendulaolaj készítés, levendula a konyhában receptekkel.

     

     

    Borító: puha
    ISBN: 978-973-02-1242-6
    Nyelv: magyar
    Kiadás éve: 2016
    Oldalszám: 110 oldal
    Illusztráció: Színes képekkel

    2 500 Ft 2 375 Ft
  • Superfood gyorsételek

    0 out of 5

    JULIE MORRIS

    SUPERFOOD GYORSÉTELEK

    Nassolnál valami finomat vagy ropogtatnál valami ízletest? Akkor ne fogd vissza magad! Kényeztesd tested és lelked egészséges, tápanyagdús, ámde mégis pompás ízekkel!

    Ha a könyvben található szuperételeket beépíted a mindennapjaidba, soha többé nem kell elfojtanod a rád törő éhséget edzés után vagy két étkezés között!

    Julie Morris, a természetes és növényi eredetű szupertáplálékok szakértője 100 olyan receptet gyűjtött össze neked, melyekkel könnyen és gyorsan csillapíthatod a koffein, a sós rágcsák, az édességek és a csokoládé utáni vágyakozásod, sőt fogyasztásukkal hosszú távon energikusabb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb leszel! A szerző olyan teljes körű útmutatást állított össze, melyekkel megismerheted a különböző éhségérzeteid mögött rejlő valódi okokat, megtanulhatod, mivel érdemes feltöltened a konyhád polcait, hogy olyan összetevőket használj, melyek nélkülözhetetlen vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz és tápanyagokhoz juttatják szervezeted – és hogyan készíts ezekből egészséges és pompás, gyors szuperételeket! A különböző superfood-receptek között a fogyasztásukkal generált pozitív hatások és jellemzők szerint is válogathatsz, mint például immunrendszer-erősítés, alacsony kalóriatartalom, fiatalítás.

    Tanuld meg hasznosítani konyhádban a superfoodokat, ezeket a természet adta kincseket, melyekkel leküzdheted a fáradtságot, valamint elérheted és könnyedén meg is tarthatod ideális testsúlyodat!

    Olvass bele itt:

    309698734-Julie-Morris-Superfood-gyorsetelek

    Cím: Superfood gyorsételek
    Szerző: Julie Morris
    Kiadó: Édesvíz 
    Oldalszám: 223
    Méret: 190×215
    Kötés: Puhafedeles
    ISBN: 9789635295418
    Megjelenés: 2016-05-03

    3 990 Ft 3 790 Ft
  • Nagyanyáink házi patikája

    0 out of 5

    Nagyanyáink házi praktikái egy könyvben

     

    A legtöbb bajra gyógyír valamelyik növény, és ezt nagyanyáink még nagyon jól tudták. A könyv ezt a tudást és tapasztalatot foglalja össze. A bevált receptek, ötletek a család bármely tagjának segíthetnek, ha kéznél van ez a remek gyűjtemény.

    3 495 Ft 3 320 Ft
  • Superfood smoothie

    0 out of 5

    JULIE MORRIS

    SUPERFOOD SMOOTHIE

    Lendülj formába kívül-belül ezekkel az ínycsiklandozó receptekkel, melyek mind az egészséges életmód jegyében születtek meg!

    Készíts könnyen és gyorsan, ám változatosan szuperételes smoothie-kat, és élvezd azok számos lenyűgöző pozitív hatását! Rengeteg friss és finom íz tökéletes összhangban, egy pohárban, melyek mind lehetővé teszik, hogy energikusabb, egészségesebb és kiegyensúlyozottabb legyél! Julie Morris konyhaművész több mint száz recepttel bizonyítja, hogy a természet sokszínűségét milyen fantasztikusan tudod hasznosítani a konyhádban és az életedben egyaránt!

    Gyümölcsök? Zöldségek? Magok? Szuperételek? A természet sokkal finomabb turmixolva. Az ásványi anyagokban, antioxidánsokban és fitokemikáliákban hihetetlenül gazdag szuperételekből a szerző útmutatása és egy turmixgép segítségével könnyedén készíthetsz szupersmoothie-kat, melyekből minden korty az egészségedet szolgálja. A könyvben a szerző különböző támpontokkal segíti az eligazodásodat az életerőt adó „szuperkortyok” világában, így a receptek között hatásuk és összetevőjük alapján is könnyedén tudsz válogatni. A tápanyagokban gazdag, finom italok gyengéden teremtik meg a jóllakottság érzését, akár kiválthatnak egy-egy étkezést is a nap során.

    Tanuld meg hasznosítani a természet adta ajándékokat, a szuperételeket Julie Morrismindenki számára elérhető receptjeinek széles repertoárjával, melyek lehetővé teszik számodra az ideális és élvezhető egészséges étrend kialakítását!

    Cím: Superfood smoothie
    Szerző: Julie Morris
    Kiadó: Édesvíz 
    Oldalszám: 192
    Méret: 190×215
    Kötés: Puhafedeles
    ISBN: 9789635295388
    Megjelenés: 2016-04-12

     

    3 990 Ft 3 790 Ft