Hot

Növénygyógyítás homeopátiával

9 000 Ft

Christiane Maute – Növénygyógyítás homeopátiával

Egy praktikus kézikönyv, amelynek segítségével a leggyakoribb növényi betegségek, a kártevők okozta problémák és a növényi sérülések gyógyíthatók homeopátiával. A szerző Christiane Maute úttörő a növények homeopátiás gyógyításában és több, mint 13 éve gyógyítja a virágait, gyümölcseit és zöldségeit homeopátiával.

 

Ez a könyv elsősorban a kis hobbikertek növényeinek, a balkon- és szobanövények homeopátiás gyógyításához ad praktikus és jól használható tanácsokat.

 

A legtöbb betegség képpel illusztrált, ezért a hozzá nem értők is könnyen be tudják azonosítani a betegségeket és ennek alapján egyszerűen ki tudják választani a megfelelő gyógyszert. A gyógyszerek adagolása, a potencia választás mind-mind szemléletesen van bemutatva. A könyvben használt gyógyszerek mindegyikéről pedig egy tömör leírás található a könyv végében.

 

 

Kiadó: Lyrikod Kft.
Borító: Keménytábla
ISBN: 978-615-00-1078-6
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2022
Oldalszám: 224 oldal
Illusztráció: Színes képekkel
Fordító: Radványi Noémi

 

Növénygyógyítás homeopátiával termékről 4 értékelés

 1. Értékelés: 5 az 5-ből

  Hajdú Sarolta, Szeged

  Családanya vagyok és a gyerekeim születésekor kezdtem el használni a homeopátiát, nagyon sokszor meggyógyított minket, ezért nagyon megörültem, amikor megláttam a Növénygyógyítás homeopátiával című könyvet, azonnal meg is vettem. Kipróbáltam már a paradicsomon és a rózsákon is a homeopátiát és egyszerűen szuper! A könyv pedig nagyon egyszerűen használható. Még a hozzá nem értők is megtalálják, hogy melyik növényi problémára melyik gyógyszer a megfelelő.

 2. Értékelés: 5 az 5-ből

  Mezőfalvi Miklós, Budapest

  Hobbikertész vagyok és sokat kísérleteztem már azzal, hogy hogyan lehet a kis kertemben a növényeket vegyszerek nélkül meggyógyítani. A Növénygyógyítás homeopátiával című könyv alapján próbáltam ki a homeopátiát a gyümölcsfáimon. A színes képeknek és a könyv átlátható felépítésének köszönhetően nagyon könnyen és gyorsan ki tudtam választani a megfelelő homeopátiás gyógyszert. A moníliás betegség homeopátiás gyógyításával kapcsolatban meglepően jó tapasztalatom van. Ezt a könyvet nagyon jó szívvel ajánlom.

 3. Értékelés: 5 az 5-ből

  Bóna László

  A könyv kétségtelenül legnagyobb erénye, hogy azok számára is praktikus, akik sohasem találkoztak a homeopátiával, és ha így találkoznak először, hogy megtapasztalják, hogy a növények is egyértelműen reagálnak a homeopátiás szerekre, akkor az alapvetően fogja megváltoztatni gondolkodásukat a természetről. Azok számára pedig, akik foglalkoznak homeopátiával, ismernek szereket, magukon és másokon is tapasztalták a homeopátiás esszenciák hatásait, a könyv különös, rejtett összefüggéseket tartogat. Ha tudják néhány szerről, hogy az emberek esetében azok milyen érzelmi állapotokra vonatkoznak, akkor egészen rendkívüli tapasztalatokhoz juthatnak: miféle láthatatlan érzelmei lehetnek a növényeknek, hogyan élik meg lelkükben saját életüket? Ajánlom a könyvet a természet titkai iránt érdeklődőknek is.

 4. Értékelés: 5 az 5-ből

  Ami Zsigmondné

  Megérkezett a könyvem!! Annyira de annyira fantasztikus!!! Se nem látok, se nem hallok, csak olvasok. ?


Mondd el a véleményed