14 alkalmas művészetterápiás csoport férfiaknak és nőknek

A férfiak és a nők különbözőek. Más a hormon, más a gondolkodás, más-más program fut bennük, mások a reakciók, megélések stb.

  • Ha szeretnéd megérteni a saját és a másik nem működését, akkor jó helyen jársz!
  • Ha szeretnéd megtapasztalni, hogy létezik harmónia a két nem között a különbözőség ellenére is,
  • Ha változtatnál, de nem tudod min és hogy hogyan,
  • Ha unod, hogy nem jó a párkapcsolatod vagy ha nincs párkapcsolatod és szeretnél tenni érte, akkor ez a művészetterápiás csoport Neked szól!

A művészetterápia során sok szempontot kaphatsz saját magad és a másik nem megértésére. Itt a férfiak és nők teljesebb megélése felé vesszük az irányt. Nem a korod, nem a külsőd a fontos, hanem ami belül van.

Heti rendszerességgel összejövő művészetterápiás csoportban alkotunk, majd beszélgetünk az alkotásokról, megnézzük és megértjük ki mit lát és ezt közösen értelmezzük. A beszélgetések és a gyakorlatok a női és férfi lét kérdéseivel foglalkoznak.

A csoportülések során négy művészeti terület kifejezési eszközeit hívjuk segítségül:

a képzőművészetet, a mozgást, a zenét és a biblioterápiát (írás és olvasás).

A technikák alkalmazásához nem szükséges előképzettség vagy jártasság az egyes művészeti ágakban. A feladatok bárki által, a mindennapi kreativitás használatával megoldhatók. Ennél a terápiás módszernél nem az esztétikumon, a szépségen van a hangsúly, hanem a kifejezésen és az alkotó folyamaton.

Ez a fajta művészetterápia azért nagyon népszerű, mert túllép a megszokott kommunikációs eszközeink korlátain, és a saját alkotásunkra tekintve közelebb kerülhetünk saját rejtett, eddig ki nem mondott érzéseinkhez, gondolatainkhoz, a kapcsolati jellemzőink gyökeréhez, a belénk ivódott rejtett elvárásokhoz. Itt önmagunk és kapcsolataink teljesebb megértése és elfogadása a cél. A csoportmódszernek köszönhetően új szempontokat, mintákat kaphatunk további életünkhöz, kapcsolataink jobbá tételéhez.

Időpont:

Első alkalom: 2019. március. 7. Csütörtök 18.00-20.30 óráig

A csoportok heti rendszerességgel lesznek csütörtök esténként a következő időpontban:

2019. március: 7, 14, 21, 28, április 4, 11, 18,  25, május 9, 16, 23, 30, június 6, 13

A részvétel regisztrációhoz kötött! A jelentkezés sorrendjében és az első részlet befizetésével válik véglegessé! Csoportlétszám: max. 12 fő.

Helyszín: Tündérkert Galéria és Közösségitér, Budapest III. Bécsi út 53-55.

Csoportvezető: Radványi Noémi szocioterapeuta, homeopata, művészetterápiás csoportvezető

Információ: info@homeovilag.hu vagy 06 20 511 4544

Jelentkezz most!