Kisgyerekes anyák 12 alkalmas művészetterápiás workshopja.

Az anyaság a női lét egy fontos ciklusa, amelyben számos új helyzettel kell szembe nézni. Az anyaság, a gyereknevelés, a nőiség és az egyéb női szerepek kérdései. A gyerek jól léte vagy az anya jól léte a fontos, hogy lesz a kettő együtt jól? A 12 alkalmas délutáni csoporton alkotunk és beszélgetünk a fenti kérdésekről egy élményterápiás workshop keretében.

A technika alkalmazásához nem szükséges előképzettség vagy jártasság . A feladat bárki által, a mindennapi kreativitás használatával megoldható. Ennél a terápiás módszernél nem az esztétikumon, a szépségen van a hangsúly, hanem a kifejezésen és az alkotó folyamaton.

Ez a fajta művészetterápia azért nagyon népszerű, mert túllép a megszokott kommunikációs eszközeink korlátain, és a saját alkotásunkra tekintve közelebb kerülhetünk saját rejtett, eddig ki nem mondott érzéseinkhez, gondolatainkhoz, a kapcsolati jellemzőink gyökeréhez, a belénk ivódott rejtett elvárásokhoz. Itt önmagunk és kapcsolataink teljesebb megértése és elfogadása a cél.

🙂

A workshopra kisgyermekes anyákat várunk szeretettel! 

Időpont: 2019. november 7, 14, 21, 28 december 5, 12 január 2, 9, 16, 23, 30 február 6. csütörtökönként 13:30-16:00 óráig

Radványi Noémi - Homeovilág

A csoportot vezeti: Radványi Noémi művészetterápiás csoportvezető, szocioterapeuta

Helyszín: Óbudai Anyapont, BP. III. ker. Bécsi út 181. D lépcsőház 4/3. (83-as kapucsengő)

Információ és jelentkezés:

Radványi Noémi

tel: 06 20 5114544 e-mail: muveszetterapiascsoport@gmail.com

JELENTKEZZ MOST!