Bóna László: Mi lesz velünk?

0 out of 5

6 000 Ft

Bóna László: Mi lesz velünk?

Régi korok tünetei, új világ jelei

Mitől tűnik a koronavírus-járvány háborúnak? Miért lettek kevésbé hatékonyak a traumatizált állapotokban korábban eredményesen használt homeopátiás szerek? Hogyan függ össze az autoimmun folyamattal a virtuális világban megnyíló párhuzamos létforma? Vajon összefügg-e a kamaszkori étkezési zavar a családtagok, felmenők alkoholizmusával? Lehetséges-e, hogy a várandósság alatti hormonkezelések természetessé válásának köze van a homoszexualitáshoz?

Bóna László író, homeopátiás gyógyító ebben a könyvében nem klasszikus értelemben vett „gyógyulástörténeteket” mutat be, sőt mintha háttérbe is szorulna az erre való törekvés. Sokkal erőteljesebben, kínzóbban kerül a hangsúly arra, hogy fel kell nőnünk ahhoz az új világhoz, amelyről a gyerekeink tanítanak minket. Hallgatnunk kell, alaposan megfigyelni, mert az ő gyógyításuk voltaképpen a mi gyógyulásunk. Gyógyítani pedig akkor leszünk képesek, ha legelőször a saját szorongásunkat, aggodalmunkat és félelmünket tudjuk gyógyítani, mégpedig azáltal, hogy a nyakunkba vesszük az ismeretlent. A könyv, amelyet kezében tart az Olvasó, egy térkép világunk még idegen, lakatlan részeinek a bejárásához, vagyis a vírusok, az idegi alapú betegségek, az idegen entitások, a pixelek, a párhuzamos valóságok lehetséges homeopátiás értelmezéséhez.

„Ha egyszer csak benne találjuk magunkat valamiben, nem kell feltétlenül feltárnunk, hogy milyen úton jutottunk odáig. Elég csak megneveznünk a lényegét annak, ami volt, és annak, ami most van. És elég, ha tudjuk, hogy nincs olyan, hogy ennek a kettőnek nincs köze egymáshoz…”

A kötetben részletesen bemutatott homeopátiás szerek:

Thea, Ara macao, AIDS nozóda, Plutonium nitricum, Thallium metallicum, Barium carbonicum, Barium sulphuricum, Alcoholus, Acer circinatum, X-ray, Chloralum hydratum, Magnetis polus arcticus, Testosteronum, Folliculinum, Oxytocinum, Progesteronum, Ceanothus americanus, Triticum vulgare, Avena sativa, Hordeum vulgare, Panicum virgate, Zea mays, Oryza sativa, Secale cereale, Urtica urens, Desoxyribonucleinum acidum, Sanicula aqua, Káliumvegyületek, Nátriumvegyületek, Aurum metallicum, Plumbum metallicum, Arsenicum album, Nux vomica, Lycopodium, Sepia, Adamas, Smaragd, Lapis lazuli, Angustura vera, Dreaming potency, Titanium metallicum, Mezereum, Coriandrum sativum,Toxoplasma gondii, Capsicum, Malus pumila, Fraxinus, Olea europea, Syringa vulgaris, Ligustreum

ISBN: 9786155414374

 

Borító: puha

Szín: fekete-fehér

Terjedelem: 356 oldal

Kiadó: Vis Vitalis Kiadó

Kiadás éve: 2002.

Ár: 6000 Ft