Bóna László: Méreg, ami éltet

0 out of 5

3 500 Ft

Bóna László: Méreg, ami éltet – Homeopátiás Halottaskönyv

Mi tartja életben az élőt? Van-e erő, amely elfordít az élettől? És felismerhető-e az a pont, amikor az eltávolodás, a meghalás elkezdődik?

Bóna László író, irodalmi esszékötetek és népszerű homeopátiás könyvek szerzője, több mint egy évtizede tanulmányozza a homeopátia gyakorlatát és filozófiáját. Sajátos homeopátiás nézőpontból írt Halottaskönyvét több meghalás bensőséges végigkísérése ihlette. A könyvben szereplő emberek nem a homeopátiás kezelés áldozatai, a leggondosabb segítség ellenére is meghalunk valahogy valamikor. Nem mindegy hogyan és mikor. Ugyanaz az erő segít élni, mint aztán meghalni is. Egyazon erő két arca a gyógyszer és a méreg. Ez a törvény a homeopátiaműködésének alapja is.

A könyv esszé a különféle mérgekről és a meghalás formáiról. a szerző eddigi írásaiban is az életet alakító elemi erőket kutatta. a Homeopátiás Halottaskönyv az életről egy meghökkentően új szempontból, lebontó ereje felől közelíti meg.

Azért fontos kérdés, hogy meddig köt az élethez valami, ami aztán elold ugyanettől, hogy szép, tartalmas életünk és békés halálunk lehessen. Nagyon segítő, ha ezeket a fontos tanulságokat megosztjuk egymással.

Kiadó: Katalizátor Könyvkiadó
Borító: Keménytábla
ISBN: 978-963-87-7839-0
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 293 oldal