Bóna László: Kimondástól a megértésig

0 out of 5

3 000 Ft

Bóna László: Kimondástól a megértésig

Tabukról – lelki békéről – evésről – hitről – szabadságról – szexről homeopátiás nézőpontból

Négy előadás – négy írás

„Egészséges erotika nem létezik úgy, mint cél, az erotika minden életben egy fejlődéstörténet, amely hol megreked, hol előrelép, hol beszűkül, hol kitágul, hol visszaszorul, hol előtérbe kerül. Az erotika története egy életúton belül akkor egészséges, ha gazdag és szabad, vagyis éppen azt tanulja meg az ember általa, hogy minden, amivel csak rendelkezik, az forma, és alkalmas arra, hogy a legteljesebb érzelmi spektrum kifejezésévé váljék.”

Availability: Elfogyott

Az ember menekül. Ennek az önmaga előli menekülésnek a része, hogy tabukat gyárt, örököl és rombol le, miközben szüntelenül fogódzókat keres. Bóna László Kimondástól a megértésig című legújabb könyve olyan előadásokat és írásokat tartalmaz, amelyek bátran veszik sorra azokat a témákat, amikkel az ember nehezen és zavartan néz szembe. Az írások őszinte derűje segíthet elindulni azon felismerések nyomában, amelyek harmóniát és megbékélést képesek teremteni a mindennapokban.

Bóna László 1960-ban született Budapesten. Író, gyógyító, tanító, a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság megalapítója és vezetője, a Waldorf-Óvodapedagógiai Képzés tanára és a CHE Homeopátiás Magániskola létrehozója.

Kiadó Vis Vitalis Kiadó
Megjelenés éve 2014
Oldalszám 210 oldal
Kötés puha
Formátum B6
ISBN 9786155414138