VISZLÁT PAJZSMIRIGY GONDOK!

A pajzsmirigy az egyik hormontermelő szervünk. Ha nem megfelelően működik, akkor problémákat tapasztalhatunk. Ha alulműködik, akkor lelassulnak a folyamatok, ha túlműködik, akkor túlpörögnek a szervezet folyamatai és mi magunk is.

Tünetei lehetnek: testsúlyváltozás problémái, mint a folyamatos hízás vagy fogyás, hajhullás, bőrszárazság, izzadás, székrekedés, hasmenés, folyamatos fáradtság vagy folyamatos pörgés.

A Hashimoto thyreoiditis a pajzsmirigy krónikus gyulladása, amely egy autoimmun betegség, amely általában együttjár a pajzsmirigy megnagyobbodásával.

AMIT AJÁNLUNK PAJZSMIRIGY PROBLÉMÁRA:

A pajzsmirigy megoldása komplex programmal. A legszelídebb tradicionális és természetes gyógymódokat, azaz a komplementer medicina módszereit ötvözzük önismeretfejlesztő módszerekkel. Ezek együttes alkalmazása vezet a testi-lelki-szellemi és energetikai jóllét állapotához, a gyógyuláshoz.

– életmód terápiák
– táplálkozás
– mozgás
– gyógynövények
– reflexológia
– homeopátia (oktatása)

– egyszerű öngyógyító módszerek tanítása
– lelki okok feltárása és kezelése

Minden esetben fontos, hogy ezeket a módszereket megfelelő orvosi kivizsgálás után, az orvosi kezelés kiegészítéseként alkalmazzuk. A komplex életmód-terápia  a betegség típusától és előrehaladottságától függően segítheti a gyógyulást, lassíthatja vagy megállíthatja a betegség előrehaladását illetve minimalizálhatja a szövődmények kialakulását.

JELENTKEZÉS ÉS A KONZULTÁCIÓ MENETE

  • első konzultáció, esetfelvétel, amely egy 1,5 órás beszélgetés és állapotfelmérés
  • személyre szabott, komplex kezelési terv
  • meghatározzuk a természetes gyógymódokat, gyógynövényeket
  • szükség esetén javítjuk az életszemléletet, csökkentjük a stresszt, javítjuk az alvás minőséget
  • összeállítunk egy kis lépésekből álló, betartható és egyszerűen követhető programot
  • utókövetések alkalmával tovább segítjük és támogatjuk a gyógyulást, a teljes jóllét állapot eléréséig

Hosszú évek óta nagy  megtiszteltetés, hogy az embereknek segíthetek. Öröm látni amikor néhány nap után visszajeleznek, hogy évek óta nem aludtak ennyit és ilyen jót. 

VÉLEMÉNYEK, VISSZAJELZÉSEK

„Pajzsmirigy kezelés alatt álltam, de nem lehetett jól beállítani a gyógyszert. Egyszer túl működött, máskor meg alul. És az ATPO értékem is magas volt. Ezzel a módszerrel minden értékem néhány hónap alatt a helyére került.” Móni (28 éves)

„Hashimotoval diagnosztizáltak sok évvel ezelőtt és emellett több más problémám is volt. Nagyon örülök, hogy Noémihez fordultam. Az életem olyan, mintha egy új irányt vett volna. Nagyon jól érzem magam. Köszönöm!” László (47 éves)

VISZLÁT PAJZSMIRIGY GONDOK!

RADVÁNYI NOÉMI

természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta, homeopataművészetterapeuta

A képhez tartozó alt jellemző üres; Radvanyi_Noemi-300x300.jpg a fájlnév

Cél, hogy jól érezze önmagát! Testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt.

Az önismeret, a természetgyógyászat, a homeopátia, mind arra irányítja a figyelmet, hogy ha egészségtudatosan élünk, ha figyelmünket időről-időre a bennünk zajló folyamatokra, saját  jelzéseinkre irányítjuk, akkor képesek leszünk tudatosítani a saját működésünket. Ezzel a tudatosítással lehetőségünk nyílik arra, hogy kompetensen tekintsünk a saját életünkre. Az önismeret és a természetes gyógymódok együttes alkalmazása egyrészt kiváló prevenciós és gyógyító kombináció, másrészt a boldog és egészséges élet alapja. 

2007 óta segítek az embereknek a jóllétük és egészésgük helyreállításában. Magyar mestereim, akiktől a legtöbbet tanultam Bóna László homeopata, Sári Róza Életmód-tanácsadó terapeuta, Németh László szocioterapeuta. Külföldi mesterek többek között: Farokh Master, Hillery Dorrian, Jan Scholten, Rajan Sankaran.

VÉGZETTSÉGEK

Szocioterapeuta, művészetterápiás csoportvezető 2007.

CHE diplomás homeopata, homeopátiás tanácsadó 2017.

Életmód-tanácsadó és terapeuta 2020.

RENDELŐ: HolisticPont 1139. Budapest, Petneházy u. 18. tel: +36 20 511 4544

A képhez tartozó alt jellemző üres; 138390235_1768727519954512_8486640492878537085_o-1024x576.jpg a fájlnév
A képhez tartozó alt jellemző üres; 137573586_1768727653287832_3104314085488082323_n.jpg a fájlnév
A képhez tartozó alt jellemző üres; Kepernyokep-2021-01-26-114819-1024x665.png a fájlnév