Szabadon élvezheti az ízeket újra!

Allergia hátterében az immunrendszer egyes ételekre adott túlzott reakcióját találjuk. Ez az étel elfogyasztása után heves tüneteket okoz.

Az étel intolerancia lassú, sokszor rejtett problémákat okoz. Általában nem rendszeresen jelentkeznek a tünetek. A betegek hasi- vagy gyomorgörcsöt, hasmenést, székrekedést és hányingert tapasztalnak. Emellett jelentkezhetnek bőr tünetek is pl. pirosság, kiütés, ekcéma vagy fejfájás, álmatlanság és akár depresszió is. A betegség hátterében az áll, hogy a bélfal egyes szakaszai károsodtak és bizonyos élelmiszerek nem tudnak teljesen lebomlani és ez okoz problémát.

AMIT AJÁNLUNK ÉTEL INTOLERANCIÁRA ÉS ALLERGIÁRA:

Az ételintolerancia és allergia megoldását komplex programmal. A legszelídebb tradicionális és természetes gyógymódokat, azaz a komplementer medicina módszereit ötvözzük önismeretfejlesztő módszerekkel. Ezek együttes alkalmazása vezet a testi-lelki-szellemi és energetikai jóllét állapotához, a gyógyuláshoz.

– életmód terápiák
– táplálkozás
– mozgás
– gyógynövények
– reflexológia
– homeopátia (oktatása)

– egyszerű öngyógyító módszerek tanítása
– lelki okok feltárása és kezelése

Minden esetben fontos, hogy ezeket a módszereket megfelelő orvosi kivizsgálás után, az orvosi kezelés kiegészítéseként alkalmazzuk. A komplex életmód-terápia  a betegség típusától és előrehaladottságától függően segítheti a gyógyulást, lassíthatja vagy megállíthatja a betegség előrehaladását illetve minimalizálhatja a szövődmények kialakulását.

JELENTKEZÉS ÉS A KONZULTÁCIÓ MENETE

  • első konzultáció, esetfelvétel, amely egy 1,5 órás beszélgetés és állapotfelmérés
  • személyre szabott, komplex kezelési terv
  • meghatározzuk a természetes gyógymódokat, gyógynövényeket
  • szükség esetén javítjuk az életszemléletet, csökkentjük a stresszt, javítjuk az alvás minőséget
  • összeállítunk egy kis lépésekből álló, betartható és egyszerűen követhető programot
  • utókövetések alkalmával tovább segítjük és támogatjuk a gyógyulást, a teljes jóllét állapot eléréséig

Hosszú évek óta nagy  megtiszteltetés, hogy az embereknek segíthetek. Öröm látni amikor néhány nap után visszajeleznek, hogy évek óta nem tudtak enni és most újra fájdalom és problémák nélkül élvezik az ízeket. 

VÉLEMÉNYEK, VISSZAJELZÉSEK

„Az állapotom sokat javult. Több olyan ételt ettem örömmel az elmúlt időszakban,ami korábban problémát okozott. És most nagyon jól vagyok.”

Vera (54 éves)

„Rengeteg mindent kipróbáltam, mégsem javult a problémám. Elmúltak a bőrömről a kiütések, megszűnt a hasmenésem és a hasfájásom. Köszönöm!”

Kati (22 éves)

ÉLVEZZE SZABADON ÚJRA AZ ÍZEKET!

RADVÁNYI NOÉMI

természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta, homeopataművészetterapeuta

Cél, hogy jól érezze önmagát! Testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt.

Az önismeret, a természetgyógyászat, a homeopátia, mind arra irányítja a figyelmet, hogy ha egészségtudatosan élünk, ha figyelmünket időről-időre a bennünk zajló folyamatokra, saját  jelzéseinkre irányítjuk, akkor képesek leszünk tudatosítani a saját működésünket. Ezzel a tudatosítással lehetőségünk nyílik arra, hogy kompetensen tekintsünk a saját életünkre. Az önismeret és a természetes gyógymódok együttes alkalmazása egyrészt kiváló prevenciós és gyógyító kombináció, másrészt a boldog és egészséges élet alapja. 

2007 óta segítek az embereknek a jóllétük és egészésgük helyreállításában. Magyar mestereim, akiktől a legtöbbet tanultam Bóna László homeopata, Sári Róza Életmód-tanácsadó terapeuta, Németh László szocioterapeuta. Külföldi mesterek többek között: Farokh Master, Hillery Dorrian, Jan Scholten, Rajan Sankaran.

VÉGZETTSÉGEK

Szocioterapeuta, művészetterápiás csoportvezető 2007.

CHE diplomás homeopata, homeopátiás tanácsadó 2017.

Életmód-tanácsadó és terapeuta 2020.

RENDELŐ: HolisticPont 1139. Budapest, Petneházy u. 18. tel: +36 20 511 4544