Roberto Petrucci: Groups and Themes

Roberto Petrucci:  Csoportok és témák

Lapozz bele lentebb!

Ez a könyv a klasszikus megközelítést ötvözi a modern gondolkozással. Nagyon könnyen használható bármely homeopata számára függetlenül attól, hogy melyik módszert alkalmazza.

Roberto 8 kulcstémáról és 172 csoportról ír ( 56 növénycsaládról, 13 csoportról az állatbirodalomból, a periódusos rendszer 6 soráról és 18 oszlopáról, 15 anionról, 52 kationról az ásványbirodalomból és 12 különböző csoportról, mint a sivatagi szerekről, a kábítószerekről, a drágakövekről, az olajokról és a kövekről).

A fő témái az egyes csoportoknak nagyon jól érthetők és lehetővé teszi, hogy a legnagyobb skáláról a legrövidebb idő alatt válasszuk ki a megfelelő homeopátiás gyógyszert.

A könyv 4 nyelven: angolul, németül, spanyolul és olaszul tartalmazza a leírásokat.

Roberto Petrucci egy nagyon dinamikus és jól ismert nemzetközi tanár, akinek a szemináriumait még a tapasztalt homeopaták is gyakran illetik az inspiráló, ötletadó jelzőkkel. Olaszországban több iskolában tanít és külföldön is számos országban tart szemináriumokat (Argentínában, Belgiumban, Bulgáriában, Csah Köztársaságban, Dubaiban, Németországban, Magyarországon, Indiában, Lettországban, Mexikóban, Marokkóban, Norvégiában, Romániában, Szerbiában, Szlovéniában, Svédországban, Svájcban, Törökországban, Egyesült Királyságban).

A szerző korábban megjelent könyvei:

  • Gyermekgyógyászati repertórium ” Gyermek fogalmak”
  • “Gyermekek: homeopátiás materia medica repertóriumi tünetekkel” (olasz, angol, német, román és török nyelven)

A GROUP AND THEMES című könyvbe itt tud beleolvasni:

ROBERTO PETRUCCI GROUPS AND THEMES INTRO + INDEX (1)

 

Kiadó: Edizioni Asterias

Kiadás éve: 2019.

ISBN: 978-88-944391-0-6

Borító: Puha kötés

Oldalak száma: 284

19 900 Ft