HÁZI KÉSZÍTÉSŰ TEJTERMÉKEK

Finomságok friss termelői tejből

A saját készítésű joghurt, kefir, túró vagy sajt a legfinomabb!
A könyv célja, hogy kedvet kapjunk adalékanyagoktól mentes tejtermékek otthoni készítéséhez.
A szerzők maguk is lelkes háziasszonyok, lépésről lépésre elmagyarázzák, hogyan készíthetünk friss termelői tejből mindenféle házi tejterméket.
A pontos leírások és a fotók garantálják a biztos sikert.

A tartalomból:
Alapismeretek  –  Aludttej, joghurt és kefir  –  Túró és friss sajtok  –  Lágy- és keménysajtok  –  Vaj és író

Kiadó Cser Kiadó
Sorozat Nem sorozattag
Nyelv magyar
Szerző Eva Schiefer, Eva Maria Lipp
Fedél kartonált
Megjelenés éve 2019
Oldalszám 104
ISBN 9789632785530
Formátum 165 x 235 x 7 mm

2 995 Ft 2 845 Ft