Bóna László: A formáktól az erőkig

Bóna LászlóA formáktól az erőkig – A sors homeopátiás felfedezése

A szerző, Bóna László, három irányból láttatja a felismerést, amely a könyvet ihlette. Mind a három nézet egy-egy önmagában is izgalmas munka. A homeopátiás esetek valódi gyógyulásai, a Waldorf-pedagógusképzés meseelemzés és kreatív írás tárgyai, és az alternatív cirkuszi színészképzés valószínűleg minden kreatív emberben érdeklődést keltenek. A könyv élvezetesen és informatívan kalauzol ezeken az egzotikus területeken. Végül a három világ tapasztalatai a homeopátiában összefoglalva alakítja ki annak az erőnek a felismerését, amelyet a cím ígér.

4 500 Ft

  • Leírás

A formáktól az erőkig kiindulása az a felismerés, hogy az élet eseményei egyedi mintákba rendeződve, az élet legkülönbözőbb pontjain felismerhetők és ismétlődnek. Ugyanezek a mintázatok alkotják az emberiség kollektív történeteit, például a meséket, de fellelhetők akár a színház vagy a cirkusz archetípusaiban is. A könyv több forrásból indul el és jut egyazon felismerésre, ahol a különböző gondolatáramlatok összefutnak.

A formáktól az erőkig a hasonló formákat kialakító univerzális erők kutatására vállalkozik, be akar pillantani a testet öltés előtti kulisszatitkokba.

Aki vele tart, olyan életalkotó energiákat ismerhet fel, amely magát az Olvasót, élete objektív körülményeit is megformálta. Erejükkel valóban gyógyítani lehet, ismeretük segít az életet isteni alkotásként látni.

 

 

Kiadó Új Paradigma Kiadó
Megjelenés éve 2007
Oldalszám 479 oldal
Kötés kemény
Formátum A5
ISBN 9789638602077