NŐI SZEREPEK ÉS ÁTVÁLTOZÁSOK

címmel indul művészetterápiás önismereti csoport

A női lét legnagyobb kérdései: párválasztás, párkapcsolat, szülés, anyaság, szexualitás, ciklusok és átváltozások, elmúlások és újjászületések.

Ha unod, hogy nincs párod, ha eleged van abból, hogy folyamatosan “rossz” lapot húzol, ha férfiakról van szó, ha nem látod a kiutat a jelenlegi kapcsolatodból, ha változtatnál, de nem tudod hogyan, ha gyereket szeretnél, de nem jön össze, ha nem tudsz egyszerre anya és nő is lenni, ha nem tudod elfogadni magad, ha önbizalmat szeretnél, ha a női léteddel bármi elakadásod, kérdésed van, akkor itt a helyed!

Legyél magabiztos, határozott, kivirágzó nő, aki érti saját magát és a másik nemet! Itt a nőiség teljesebb megélése felé vesszük az irányt. Csatlakozz Te is, ha szeretnél elég jó nő lenni, ha szeretnél valakinek az igazi lenni és közben önmagadban is kiteljesedni! Nem a korod, nem a súlyod a lényeges, hanem ami belül van. Itt megtanulhatod, hogy hogyan éld meg teljesebben a nőiségedet.

Heti rendszerességgel összejövő női csoportban alkotunk, majd beszélgetünk az alkotásokról, megnézzük és megértjük ki mit lát és ezt közösen értelmezzük. A beszélgetések és a gyakorlatok a női lét kérdéseivel foglalkoznak.

A csoportülések során négy művészeti terület kifejezési eszközeit hívjuk segítségül:

a képzőművészetet, a mozgást, a zenét és a biblioterápiát (írás és olvasás).
A technikák alkalmazásához nem szükséges előképzettség vagy jártasság az egyes művészeti ágakban. A feladatok bárki által, a mindennapi kreativitás használatával megoldhatók. Ennél a terápiás módszernél nem az esztétikumon, a szépségen van a hangsúly, hanem a kifejezésen és az alkotó folyamaton.

Elhervadni vagy kivirágozni? 

A női lélek bonyolult világa néha önmagunknak sem érthető. Mi miért történik? Mire mit reagálunk és miért? És miközben magunkat sem értjük, a férfiak világa előtt is értetlenül állunk. Ha szeretnél többet megtudni a nőiségedről és a férfiak világáról illetve ennek a kettőnek a kapcsolatáról, akkor itt a helyed!

Ez a fajta művészetterápia azért nagyon népszerű, mert túllép a megszokott kommunikációs eszközeink korlátain, és a saját alkotásunkra tekintve közelebb kerülhetünk saját rejtett, eddig ki nem mondott érzéseinkhez, gondolatainkhoz, a kapcsolati jellemzőink gyökeréhez, a belénk ivódott rejtett elvárásokhoz. Itt önmagunk és kapcsolataink teljesebb megértése és elfogadása a cél. A csoportmódszernek köszönhetően új szempontokat, mintákat kaphatunk további életünkhöz, kapcsolataink jobbá tételéhez.

Ha Te is szeretnéd megélni azt, hogy Nőnek lenni jó, akkor jelentkezz most!

Időpont: Első alkalom 2018. október. 3, 4

két csoport indul:
⦁ szerda 9:00-12.00 óráig
⦁ csütörtökönként 17.00-20.00 óráig

A csoportok heti rendszerességgel lesznek folyamatosan júniusig.

Részvételi díj 4 alkalmanként: 16000 Ft

A csoportot vezeti: Radványi Noémi szocioterapeuta, homeopata, művészetterápiás csoportvezető,

Helyszín: Budapest III. Hévízi út 9. Változás stúdió

Jelentkezz most!

 

Elérhetőség:

e-mail: info@homeovilag.hu

tel:+36 20 5114544

 

Megosztom ezt a cikket